Keralit

Download hier onze Keralit brochure
pdf Brochure_Keralit.pdf (1,5 Mb)

 

Een eigen woning is een kostbaar bezit. En heel persoonlijk: het vertelt wie u bent, hoe u leeft en waar u om geeft. Maar uw huis is ook een waardevolle investering.

Met Keralit gevel- en dakrandpanelen zorgt u goed voor uw woning én voor u zelf. Want Keralit materialen zijn verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen en volop genieten. Laat u inspireren.

Pure Colours
Strak, mat en helemaal van deze tijd: met de Pure Colours is Keralit ook bereikbaar voor iedereen die houdt van een eigentijds design. De effen structuur van de materialen lijkt het zonlicht te absorberen, voorkomt weerkaatsing en zorgt voor en serene rust. De Pure Colours collectie bestaat uit onderstaande negen kleuren waarmee eindeloos gecombineerd kan worden.

Keralit Pure Colours

Classic Colours
Authentiek kleuren die prachtig tot hun recht komen in een klassiek bouwstijl. Of warme houttinten, die juist spannend contratseren met een strakke morderen gevel. De Classic Colours van Keralit zijn tijdloos en blijvend mooi. Laat u inspireren door de 24 dessins in een robuutse houtstructuur.

Keralit Classic Colours

Keralit Gevel- en dakrandpanelen worden door Wöstenbouw Service vakkundig en snel gemonteerd en vormen daarna een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen. Geen kleurverlies. Geen glansverlies. Jaar in, jaar uit.

Het materiaal is ongevoelig voor schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Gegarandeerd door het KOMO-attest, maar liefst 10 jaar garantie!
Keralit panelen zijn gemaakt uit gerecyclede kunststoffen. Er hoeft geen boom voor gekapt te worden. En mocht u de panelen ooit wiilen vervangen, dan zijn deze gemakkelijk opnieuw te recyclen. Duurzamer kan haast niet.
De onzichtbare bevestiging geeft een mooi strak resultaat en voorkomt vuilaanhechting. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen.

Keralit voordelen:
- onderhoudsarme gevel- en dakrandpanelen
- klassieke en eigentijdse kleuren en designs
- eenvoudige en solide montage
- kleurvast en weerbestendig
- milieuvriendelijk
- minimaal onderhoud, nooit meer schilderen
- bijzonder lange levensduur
- 10 jaar garantie.

Keralit gevelpanelen
Keralit gevelpaneel
Dustgrey Pure
RAL 7016

Keralit dakpanelen
Keralit dakrandpaneel
Licht ivoor Classic
RAL 1015

Keralit gevelpanelen
Keralit gevelpaneel
Wit Classic
RAL 9016

Keralit gevelpanelen
Keralit dakrandpanelen
Creme Classic
RAL 9001
   

 


Wösten Bouwservice | St. Gerardusstraat 80 | 7826 CH Emmen | T: 0591 - 62 1299 | F: 0591 - 62 1531 | M: 06 - 5325 7875 | info@wostenbouw.nl