Wösten Bouwservice functioneert sinds 2002 als zelfstandig bouwbedrijf en staat sindsdien garant voor hoogwaardige, traditionele bouw tegen een zéér concurerende prijs. Met onze expertise bedienen wij de regio Zuid-Oost Drenthe.

Jarenlange ervaring zorgen er voor dat u bij ons aan het juiste adres bent voor periodiek onderhoud en timmerwerken. Maar ook voor nieuwbouw, verbouw en renovatie van uw huis of gedeelten daarvan kunt u bij ons terecht.

In ons werk schuwen wij de innovatie niet. Wij maken gebruik van de nieuwste bouwtechnieken en de modernste gereedschappen. Voorwaarde is wel dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Zo kiezen we ook in prefab bouw nadrukkelijk voor traditionele materialen.
Wij verzorgen ook de inzet van loodgieters, installateurs, tegelzetters e.d.

Het in zee gaan met Wösten Bouwservice levert u louter voordelen op:

-
U doet zaken met de baas zelf óp de werkvloer. Dus geen theoretische praatjes, maar overleg met iemand die weet waar het om gaat.
-
Wösten Bouwservice komt bij u langs vóórdat een offerte wordt uitgebracht. Op die manier zijn wij in staat een betrouwbare, complete offerte uit te brengen. Dus: geen verrassingen achteraf, geen meerwerk of stelposten!
-
De offerte wordt in een persoonlijk gesprek, bij u thuis, toegelicht.
U weet dus waar u voor betaald!

 

 

 

 

Specialiteiten van Wösten Bouwservice zijn onze geprefabriceerde dakkapellen (vervaardigd in eigen werkplaats - geplaatst door eigen personeel) en het aanbrengen van Keralit onderhoudsarme gevel- en dakrandpanelen.
U vindt meer informatie over onze dakkapellen en Keralit op de bewuste productpagina's.

Wösten Bouwservice is een Fundeon erkend leerbedrijf
Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.
De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Fundeon erkent organisaties als leerbedrijf voor de bouw- en infrasector.

Fundeon Erkend Leerbedrijf
   
Wösten Bouwservice | St. Gerardusstraat 80 | 7826 CH Emmen | T: 0591 - 62 1299 | F: 0591 - 62 1531 | M: 06 - 5325 7875 | info@wostenbouw.nl